Buket.hr - internet cvjećarnica - dostava cvijeća diljem Hrvatske.
Cvjecarnicaljubica.com - internet cvjećarnica - dostava cvijeća za Zagreb i okolicu.
logo Cvjećarnica Ljubica

Usluge

Izrađujemo bukete i aranžmane za sve prigode od rođendana, promocija, godišnjica braka, krštenja, Valentinova, Uskrsa, Božića, dekoracije vlastitog doma do posjeta bolesniku.

Buketi i aranžmani

Nudimo vam sve vrste buketa i aranžmana napravljenih od dnevno svježih ruža, anturijuma, strelicija, orhideja, gerbera, irisa, frezija, amarilisa, anemona, ljiljana, gladiola, hortenzija te drugih vrsta cvijeća.
Izrađujemo posebne dekoracije za prigode poput ukrašavanja svijeće za krštenje, izrada vjenčića za pričest, adventskih vijenaca i sl.
Također nudimo i bukete/aranžmane od svilenog cvijeća koji su idealni za dekoriranje vlastitog doma, poslovnih prostora, restorana kada niste u mogućnosti održavati svježe cvijeće.


Cvijeće za vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najsvečanijih događaja u vašem životu i zato smo mi tu da svojim iskustvom i znanjem ispunimo vaše želje. Nudimo kompletnu uslugu izrade vjenčanog buketa, konfeta, kitica, narukvica - kitica, stolnih aranžmana (staklene visoke vaze, martini čaše, staklene posude sa ukrasnim gelom i svijećama, ukrasno kamenje), auto aranžmana, dekoriranje crkve kao i mladenkin i dom mladoženje. Brigu prepustite nama, a sve što trebate napraviti je da uživate u tom danu.


Dekorativno aranžiranje poklona

Bez obzira kome poklanjate i koga darujete uvijek je prisutna prigoda darivanja. Za rođendane, godišnjice braka, krštenja, rođenja, promocije, vjenčanja i druge svečanosti poklon ćemo aranžirati originalno i unikatno. U ponudi imamo razne vrste ukrasnog materijala od celofana, raznih boja krep papira, ukrasne mreže, rižin papir, til, organdij te razne ukrasne vrpce. Način i stil aranžiranja poklona ovisi o spolu osobe kojoj se poklanja, uzrastu kao i samoj prigodi. Ukoliko ste slučajno zaboravili kupiti poklon voljenoj osobi, ne brinite, u cvjećarnici Ljubica naći ćete za svakog ponešto, od zanimljivih unikatnih vaza, svilenih dekoracija u keramičkim posudama, do ukrasnog bilja i mnoštvo drugih prikladnih poklona.


Uređivanje poslovnih prostora

Već dugi niz godina surađujemo sa uspješnim tvrtkama, hotelima i restoranima. Neki od razloga uspješne i ukazane suradnje je kvaliteta, kratki rok isporuke naručenih usluga te obučeno i ljubazno osoblje cvjećarnice.
Za vašu firmu u mogućnosti smo ponuditi sljedeće usluge: biljke za interijer i eksterijer kao i njihovo održavanje (nabavka novih sadnica sa pripadajućim teglama ), aranžmane/bukete od svježeg i svilenog cvijeća za konferencijske dvorane, urede, cvijeće za rođendane, vjenčanja i sl. za zaposlenike, cvjetni buketi za poslovne suradnike.
Uređivanje povodom Božića – adventski vijenci, ukrasni borovi sa pripadajućom dekoracijom, Uskršnji aranžmani i sl.


Uređenje i održavanje grobova

Groblja su mjesta koja su tihi i vječni dom naših pokojnika, te nastojimo da grobovi uvijek budu uredni, ukrašeni cvijećem, upaljenim svijećama jer tako pokazujemo poštovanje prema našim najmilijima. Međutim, ukoliko niste u mogućnosti održavati grobove Vaših pokojnika, a željeli bi da mjesto njihovog vječnog počivališta bude stalno uredno, učinit ćemo to za vas.

Nudimo vam usluge:
  • Redoviti obilazak groba
  • Pranje i čišćenje nadgrobnog spomenika
  • Sadnja sezonskog cvijeća i održavanje
  • Postavljanje cvjetnih aranžmana (živi ili svileni)
  • Paljenje svijeća na određeni dan
  • Uklanjanje svih vrsta ostataka sa groba (uvelo cvijeće, biljke, izgorjele svijeće)
  • Uklanjanje korova
  • Obrezivanje trave oko spomenika ili ruba parcela
  • Postavljanje kulir zrnaca
  • Nabava grobnih vaza
Svaki obilazak dokumentiramo fotografijom prije i nakon uređenja, te šaljemo na email. Uslugu održavanja vršimo na području Zagreba i okolice. Cjenik usluga te sve druge informacije možete zatražiti na kontakt emailu.