Buket.hr - internet cvjećarnica - dostava cvijeća diljem Hrvatske.
Cvjecarnicaljubica.com - internet cvjećarnica - dostava cvijeća za Zagreb i okolicu.
logo Cvjećarnica Ljubica

Usluge

Izrađujemo bukete i aranžmane za sve prigode od rođendana, promocija, godišnjica braka, krštenja, Valentinova, Uskrsa, Božića, dekoracije vlastitog doma do posjeta bolesniku.

Buketi i aranžmani

Nudimo vam sve vrste buketa i aranžmana napravljenih od dnevno svježih ruža, anturijuma, strelicija, orhideja, gerbera, irisa, frezija, amarilisa, anemona, ljiljana, gladiola, hortenzija te drugih vrsta cvijeća.
Izrađujemo posebne dekoracije za prigode poput ukrašavanja svijeće za krštenje, izrada vjenčića za pričest, adventskih vijenaca i sl.
Također nudimo i bukete/aranžmane od svilenog cvijeća koji su idealni za dekoriranje vlastitog doma, poslovnih prostora, restorana kada niste u mogućnosti održavati svježe cvijeće.


Cvijeće za vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najsvečanijih događaja u vašem životu i zato smo mi tu da svojim iskustvom i znanjem ispunimo vaše želje. Nudimo kompletnu uslugu izrade vjenčanog buketa, konfeta, kitica, narukvica - kitica, stolnih aranžmana (staklene visoke vaze, martini čaše, staklene posude sa ukrasnim gelom i svijećama, ukrasno kamenje), auto aranžmana, dekoriranje crkve kao i mladenkin i dom mladoženje. Brigu prepustite nama, a sve što trebate napraviti je da uživate u tom danu.


Dekorativno aranžiranje poklona

Bez obzira kome poklanjate i koga darujete uvijek je prisutna prigoda darivanja. Za rođendane, godišnjice braka, krštenja, rođenja, promocije, vjenčanja i druge svečanosti poklon ćemo aranžirati originalno i unikatno. U ponudi imamo razne vrste ukrasnog materijala od celofana, raznih boja krep papira, ukrasne mreže, rižin papir, til, organdij te razne ukrasne vrpce. Način i stil aranžiranja poklona ovisi o spolu osobe kojoj se poklanja, uzrastu kao i samoj prigodi. Ukoliko ste slučajno zaboravili kupiti poklon voljenoj osobi, ne brinite, u cvjećarnici Ljubica naći ćete za svakog ponešto, od zanimljivih unikatnih vaza, svilenih dekoracija u keramičkim posudama, do ukrasnog bilja i mnoštvo drugih prikladnih poklona.